Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Μίλτοσ Τεντόγλου Κοπελα : Xrysos O 20xronos Miltos Tentogloy Sto Eyrwpaiko Prwta8lhma Toy Berolinoy Neopolis - Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού.

Μίλτοσ Τεντόγλου Κοπελα : Xrysos O 20xronos Miltos Tentogloy Sto Eyrwpaiko Prwta8lhma Toy Berolinoy Neopolis - Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού.. Συγχαρητήριο tweet μητσοτάκη σε μίλτο τεντόγλου. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως ο τέντογλου ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με. Μετά κάνει δηλώσεις ο προπονητής του: Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Οργή για την ανάρτηση για κλειστές ταβέρνες εν μέσω καύσωνα.

Χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος ο «ιπτάμενος» μίλτος τεντόγλου (βιντεο). Ολοκληρώθηκε η απονομή των μεταλλίων στον τελικό του άλματος εις μήκος, με τον μίλτο τεντόγλου που κατέκτησε. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. → δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους.

Stibos Oi E3i Prospa8eies Toy Miltoy Tentogloy Sto Alma Eis Mhkos 06 06 2021 Ert Youtube
Stibos Oi E3i Prospa8eies Toy Miltoy Tentogloy Sto Alma Eis Mhkos 06 06 2021 Ert Youtube from i.ytimg.com
Οργή για την ανάρτηση για κλειστές ταβέρνες εν μέσω καύσωνα. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Ο τεντόγλου μάλιστα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να νικήσει ο τραυματίας ετσεβαρία από την κούβα, τον οποίο είχε εξάλλου αγκαλιάσει μετά το πέρας του αγώνα. Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Συγχαρητήρια αξίζουν και στον πρώτο. Ο τεντόγλου σε φάση δεν ξέρω αν θα 'χω χρόνο το απόγευμα για την απονομή. Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω κερδίσει εγώ.

Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού.

«ο τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα» ▸ ολυμπακοί αγώνες: «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω. Ο τεντόγλου σε φάση δεν ξέρω αν θα 'χω χρόνο το απόγευμα για την απονομή. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως ο τέντογλου ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με. Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο. Μιλάει γιαπωνέζικα, απογειώνεται στις 21 μοίρες και προσγειώνεται σε ατόφιο χρυσάφι. Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Οργή για την ανάρτηση για κλειστές ταβέρνες εν μέσω καύσωνα. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Ο τεντόγλου μάλιστα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να νικήσει ο τραυματίας ετσεβαρία από την κούβα, τον οποίο είχε εξάλλου αγκαλιάσει μετά το πέρας του αγώνα.

Μετά κάνει δηλώσεις ο προπονητής του: Μεγάλοι τελικοί πετρούνια και τεντόγλου στο πρόγραμμα της δευτέρας (2/8). Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Οργή για την ανάρτηση για κλειστές ταβέρνες εν μέσω καύσωνα. Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή.

Miltos Tentogloy Mporw Na Parw Ki Alla Xrysa Stis Epomenes Olympiades News Gr
Miltos Tentogloy Mporw Na Parw Ki Alla Xrysa Stis Epomenes Olympiades News Gr from img.news.gr
Ο τεντόγλου σε φάση δεν ξέρω αν θα 'χω χρόνο το απόγευμα για την απονομή. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον πρώτο. Ο έλληνας πρωταθλητής, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, κάνοντας άλμα. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος ο «ιπτάμενος» μίλτος τεντόγλου (βιντεο). Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω κερδίσει εγώ. Όλοι χρωστάμε ένα «ευχαριστώ» στην κοπέλα του μίλτου τεντόγλου. Ολοκληρώθηκε η απονομή των μεταλλίων στον τελικό του άλματος εις μήκος, με τον μίλτο τεντόγλου που κατέκτησε.

Και κατέκτησε το χρυσο μετάλλιο στο τοκιο.!!βιντεο.

Επική δήλωση του χρυσού ολυμπιονίκη ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες». Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Χρυσός ολυμπιονίκης είναι πλέον ο μίλτος τεντόγλου μετά τον σημερινό αγώνα στο άλμα εις μήκος. Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους. Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. Ο τεντόγλου σε φάση δεν ξέρω αν θα 'χω χρόνο το απόγευμα για την απονομή. → δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). Συγκίνηση και ήχοι από συρτάκι στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο τόκιο. Ο τεντόγλου την αναγνώρισε και μετά την προσπάθειά του έσπευσε να της μιλήσει και να τη άλλωστε η ντρέσλερ μεσουρανούσε στον παγκόσμιο στίβο πριν καν γεννηθεί ο μίλτος τεντόγλου. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως ο τέντογλου ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με.

Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. «δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους.

H5omqmx3dmb5qm
H5omqmx3dmb5qm from media.ladylike.gr
O μίλτος τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως ο τέντογλου ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με. → δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). Συγκίνηση και ήχοι από συρτάκι στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο τόκιο. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο.

Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους.

Μιλάει γιαπωνέζικα, απογειώνεται στις 21 μοίρες και προσγειώνεται σε ατόφιο χρυσάφι. Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω κερδίσει εγώ. Όλοι χρωστάμε ένα «ευχαριστώ» στην κοπέλα του μίλτου τεντόγλου. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Συγχαρητήριο tweet μητσοτάκη σε μίλτο τεντόγλου. Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Μετά κάνει δηλώσεις ο προπονητής του: Ο τεντόγλου μάλιστα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να νικήσει ο τραυματίας ετσεβαρία από την κούβα, τον οποίο είχε εξάλλου αγκαλιάσει μετά το πέρας του αγώνα. Ένατο χρυσό και 30ό συνολικά το μετάλλιο του τεντόγλου για την ελλάδα στο στίβο. Συγκίνηση και ήχοι από συρτάκι στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο τόκιο. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Επική δήλωση του χρυσού ολυμπιονίκη ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες».